Warning: Declaration of QuietSkin::feedback($string) should be compatible with WP_Upgrader_Skin::feedback($string, ...$args) in /www/wp-content/plugins/ocean-extra/includes/wizard/classes/QuietSkin.php on line 12 Sabine Meulenbeld | Coaching
+31 (0)6 - 4257 1712 sabinemeulenbeld@gmail.com

coaching & training

persoon loopt door een levensgroot doolhof op het strand

Je kunt in mijn praktijk aan huis terecht voor een individueel traject of met zijn tweeën. Om nader te onderzoeken of het aanbod in de praktijk en mijn werkwijze aansluit bij wat je nodig hebt, vindt er altijd eerst een verkennende telefonische intake plaats. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Ik stel dan een aantal vragen en jij kunt ook al je vragen kwijt. Samen kijken we dan naar wat een goede volgende stap zou kunnen zijn.

De meeste mensen komen bij me omdat ze graag iets uit willen zoeken, willen groeien of verwerken in liefde of seksualiteit. Vaak hangt dat met elkaar samen. Verwerking van seksueel misbruik, nu wél de juiste partner kiezen, als partners weer naast elkaar leren staan, weer in contact komen met je lichaam en plezier ervaren zijn thema’s waarin ik jou kan begeleiden.

Mijn kernwaardes vormen de leidraad binnen de begeleiding. Daarnaast ben ik ervan overtuigd dat jij al je antwoorden in je draagt. Uiteindelijk ben jij dus degene met de antwoorden. Ik kan je helpen in hoe je weer ten diepste jezelf kunt zijn door jouw stem serieus te nemen.

Klik op “lees meer” voor informatie voor particulieren.

Professionals

team box

Vanuit mijn praktijk geef ik training op locatie aan teams, of individuele coaching voor professionals. 

Bepaalde levenservaringen hebben een grote invloed op hoe we ons verhouden tot collega’s en leidinggevenden. Gelukkig rust er binnen de meeste bedrijven geen taboe meer op hulp, steun en kennis halen van buiten voor het team of individuele medewrekers. Iedereen handelt volgens bekende patronen, aangestuurd door beperkende en versterkende overtuigingen. Diep geworteld in ons onderbewustzijn. Overtuigingen die óns leiden, in plaats van andersom! Wanneer je deze leert (h)erkennen, creëer je keuzevrijheid. Jij bent weer degene die je gedrag stuurt, niet meer je patroon.

Met NLP-coaching, Transactionele Analyse en Systemisch Werken lukt dat vaak verrassend snel. Soms om die tools aan te leren, te ontdekken of ontwikkelen om vanuit dezelfde plek verder te kunnen. Soms om te kunnen blijven, soms om te kunnen gaan. Naast de training op maat kun je bij mij terecht voor de methode #PSdeLiefde. 

  

Klik op “lees meer” voor informatie voor professionals:

Sluit Menu