Warning: Declaration of QuietSkin::feedback($string) should be compatible with WP_Upgrader_Skin::feedback($string, ...$args) in /www/wp-content/plugins/ocean-extra/includes/wizard/classes/QuietSkin.php on line 12 Kernwaardes - Sabine Meulenbeld
+31 (0)6 - 4257 1712 sabinemeulenbeld@gmail.com

kernwaardes

HART

HOOFD

BEKKEN

Deze drie elementen betrek ik altijd in mijn begeleidingsgesprekken met mensen. Als hart, hoofd en bekken in lijn zijn met elkaar, kan kwaliteit van leven zich duurzaam nestelen in je ziel. Daarvan ben ik overtuigd. Het hoofd heeft theorie en kaders nodig, het hart ruimte en een stem en het bekken erkenning in diepe wijsheid.

Daarnaast werk ik vanuit de volgende vijf kernwaardes. Lees hieronder waarom:

Plezier is de basis van ons bestaan. En als je zo moedig bent om complexe processen in jezelf aan te gaan, betekent dit niet dat alles zwaar moet zijn. Lachen en genieten is fijn. Het kan naast elkaar bestaan.

Kwaliteit is duurzaam en geeft voldoening. We voelen van binnen uit waar we het best bij gedijen. Maar zo vaak nemen we genoegen met iets dat ons niet werkelijk voedt. Terwijl het zo belangrijk is de tijd te nemen onze kracht van binnen uit te mogen laten ontstaan.

 

Hoe meer werkelijk contact met jezelf, hoe beter het contact met de ander. En dat vergt moed. Wat iedere draak die we temmen in onszelf, en waar we ons mee kunnen verenigen, heeft weer een moederdraak.

 

Eigenheid in alles dat we voelen en doen is ons geboorterecht. Het contact met anderen en de wereld brengt ons tegelijk dichterbij, als wel verder verwijderd van ons zelf. Als onze eigenheid de ruimte krijgt, kunnen we hygiënischer omgaan met onszelf en de wereld die ons omringt.

Liefde zit in alles, als je maar bereid bent te kijken. Een blik vanuit liefde brengt verbinding en mateloze mildheid naar onvolkomenheden en zogenaamde fouten. Dat durven toelaten is het ambacht waar het leven om vraagt.

Sluit Menu