Warning: Declaration of QuietSkin::feedback($string) should be compatible with WP_Upgrader_Skin::feedback($string, ...$args) in /www/wp-content/plugins/ocean-extra/includes/wizard/classes/QuietSkin.php on line 12 Sabine Meulenbeld | Over mij
+31 (0)6 - 4257 1712 sabinemeulenbeld@gmail.com

Over mij

 Je bent niet kapot, er is niets dat gerepareerd moet worden. Je hoeft alleen je heelheid te bewonen.”

De donkerste schaduwkanten van de seksualiteit bestaan bij de gratie van juist ook het licht en de rijkdom in seksualiteit. Beide vinden ze onderdak in de ziel. Daar zit het potentieel. En dat besef gebruik ik in mijn werk. Het besef van het potentieel van heelheid,  is de leidraad in mijn begeleiding naar heling. Lees hier meer over mijn kernwaarden.

Sabine Meulenbeld

Sabine Meulenbeld

 Ik begeleid mannen, vrouwen en stellen van alle leeftijden en achtergronden rondom liefde, seksualiteit, zingeving en vitaliteitsvraagstukken. Ik heb veel kinderen, jongeren en volwassenen mogen begeleiden die te maken hebben gehad met traumatische ervaringen, verschillende vormen van misbruik en uitbuiting waaronder prostitutie. 

Mijn clienten ervaren onvrede in de relatie die zij met zichzelf en anderen hebben en willen dat anders. Ze willen groeien in contact.

Zowel nationaal als internationaal heb ik vele opleidingen, trainingen en workshops gevolgd in het werken met mensen, om op een diepere laag contact te maken en zo de beweging aan te wakkeren

die bijdraagt aan heelwording. Mijn motto hierin is “If you want to be the best, learn from the best.” Ik ben er diep dankbaar voor en trots op, zo veel geleerd te mogen hebben -en nog steeds te leren- van mensen die zelf aan de wieg stonden van baanbrekende ontwikkelingen. Wat ik het meest gebruik in mijn is NLP (Bandler, Grinder, Dilts), Systemisch Werken en Constellaties (Hellinger) en TA – Transactionele Analyse (Berne). Ook werk ik met elementen uit de Haptonomie, Tantra, Healing Tao (Chia) en het Sjamanisme. Als je vragen hebt over mijn achtergrond, CV of specifieke kennis, neem dan gerust contact op.

Ik heb de vaste overtuiging dat jij, 100% de moeite waard bent. Ik weet dat jij alle mogelijkheden in je draagt, om op alle lagen bezield te zijn en je heel te voelen. Vanaf het moment van je geboorte, was je al voor alle examens geslaagd. Je voldoet al, je hoeft het alleen nog toe te laten.

En verder

Naast mijn praktijk werk ik met veel plezier bij Pretty Woman Utrecht, geef ik les aan Social Work studenten aan de HvA en heb ik aan de wieg mogen staat van de SWN (Stichting Seksueel Welzijn Nederland) waar ik algemeen bestuurslid ben. Victor, mijn Bulgaarse zwerfhond is een belangrijke kracht in mijn leven. Hij maakte soms ook deel uit van mijn begeleiding als antenne voor onzichtbare processen. RTV Utrecht maakte er een kort item over. Hij wordt sinds kort zeer gemist.

Daarnaast is mijn ontmoeting met mijn levenspartner Frank, een van de meest betekenisvolle gebeurtenissen uit mijn leven.  Door hem mag ik steeds weer leren hoe werkelijk partnerschap binnen onze liefdesrelatie vorm gegeven kan worden.

 

Sluit Menu