Warning: Declaration of QuietSkin::feedback($string) should be compatible with WP_Upgrader_Skin::feedback($string, ...$args) in /www/wp-content/plugins/ocean-extra/includes/wizard/classes/QuietSkin.php on line 12 Sabine Meulenbeld | Particulier Aanbod
+31 (0)6 - 4257 1712 sabinemeulenbeld@gmail.com

Als mensen denken aan rouw, gaat hun gedachte vaak snel naar het verliezen van een naaste. Maar rouw, plek geven aan afscheid, is breder dan dat. Het kan gaan om een verloren kindheid, een emotioneel afwezige ouder of afscheid moeten nemen van een uitgestippeld levensplan.

Als je hoofd het antwoord had geweten, was je er al lang uit geweest. Daarom maken we de verbinding met je ziel en met je lichaam, naast je cognitie.  Als je een stukje van jezelf terug vindt, wil je het immers kunnen toepassen in het dagelijks leven.

Inzicht in de dynamieken die die overlevingsmechanismes nodig maken, geven nieuwe mogelijkheden je tot jezelf, anderen, tegenslagen en successen te verhouden. Er  Iedereen heeft dat in zich.

vrouw kijkt uit over serene zee
Tedere beschermende handen op het hart

Soms eigent iemand zich de seksualiteit van de ander toe. Dit is een grensoverschrijdende ervaring die altijd op een diepe laag verwarring met zich mee brengt. Soms zo ingrijpend, dat de tocht terug naar de oorspronkelijke seksualiteit zo ingewikkeld is dat er genoegen wordt met minder.

Iedereen heeft recht op een seksualiteit waarbij verbinding en plezier kernwaarden zijn.

Ik heb ruime ervaring het begeleiden van mannen en vrouwen in hun verwerking van seksueel misbruik. Het is belangrijk dat in dit proces hoofd, hart en bekken weer met elkaar verbonden worden. We zijn alleen met deze verbinding geboren, we kunnen er ook weer naar terug.

Vinden jullie het nog een beetje leuk samen? En de seks? Gek eigenlijk dat we allerlei zaken regelmatig doormeten op functionaliteit en we dat nalaten voor zo iets fundamenteels als ons seksleven. En jammer ook, want hoe eerder je weet in welke staat iets verkeert, hoe minder bloed, zweet en tranen vergoten hoeven te worden om de boel weer gemakkelijk op de rit hebben. 

De seksualiteits-APK werkt goed ongeacht sexe, geaardheid, religie eventuele medische/psychologische uitdagingen. Uurtarief van €95 is ongeacht 1 of 2 deelnemers. Reken op 1,5uur voor stellen en 1 uur voor individuen. Zoals het hoort heb je aan het einde niet alleen een helder overzicht van wat lekker loopt en wat niet, maar ook wat er nodig is om een verbindingsrijk, pleziergevend en soepel lopend seksueel geheel te bereiken.

 

relatie APK seks APK seksualiteits APK

Relatiecoaching? Dat kan. Samen onderzoeken we wensen en verlangens, ervaringen en verwachtingen, grenzen en ruimte voor ontwikkeling. Je zult zien hoe veel er zal veranderen door een eenvoudig zetje in de rug. De coaching richt zich in de eerste plaats op de verbinding met jezelf, daarna op die tussen jou en de ander. Dit doen we aan de hand van gemeenschappelijke en/of individuele oefeningen, gesprekken, visualisaties, opstellingen, etc. Uiteindelijk begint iedere reis met de 1ste stap! Hoe mooi is het door dichter bij jezelf te staan, dichter bij een ander te komen??

Vitaliteit

Soms lijkt de levensenergie uit je aderen weggestroomd. Schaamte en schuldgevoelens spelen vaak een rol. Je voelt je misschien onzeker, lelijk, inadequaat, futloos of somber. Het voelt kwetsbaar je bloot te geven, maar je kunt wel steun gebruiken. Je weet dat het tijd is om er iets mee te doen. Weet dan dat je altijd welkom bent voor individuele coaching.

De gevolgen van vitaliteitsproblemen nestelen zich vaak langzaam aan op alle facetten van het leven. Niet alleen de relatie met naasten maar ook op het werk kan er zwaar onder lijden. Uiteindelijk gaat het er om de relatie met jezelf weer te herstellen. Om uit die overleving te komen is geen comfortabel proces. Het is een lange termijn investering.  Uiteindelijk is het mijn overtuiging dat een vervuld en rijk leven voor iedereen weggelegd is.

Sluit Menu