Warning: Declaration of QuietSkin::feedback($string) should be compatible with WP_Upgrader_Skin::feedback($string, ...$args) in /www/wp-content/plugins/ocean-extra/includes/wizard/classes/QuietSkin.php on line 12 Sabine Meulenbeld | Relatie coaching
+31 (0)6 - 4257 1712 sabinemeulenbeld@gmail.com

relatie coaching

Het geluk dat we nu ervaren binnen en buiten een relatie, hangt af van ervaringen opgedaan in het verleden, verwachtingen van de toekomst en het vermogen hen in het hier en nu effectief te verbinden. Sommige mensen lijken altijd dezelfde problemen in relaties tegen te komen of hebben moeite met het instandhouden van een relatie.

Hoe komt het dat je je relatie altijd het liefst na drie weken al verbreekt? Of dat je het nog steeds moeilijk vindt om er 100% voor te gaan? Is dit (nog) wat je wilt? Waarom heb ik geen zin seks? Moet ik verder met die ander? Hoe kan ik verder met mezelf?

Relatiecoaching is niet het zelfde als relatietherapie. We houden ons minder bezig met de problemen in de relatie, en méér met de mogelijkheden en onderliggende gedragspatronen. 

Begrip over hoe deze ontstaan zijn, geeft mogelijkheden om ander gedrag duurzaam te omarmen. Relatiecoaching is geschikt voor zowel stellen als singles. Afhankelijk van je individuele situatie en doelen, ook voor 1 helft van het stel. Tijdens de vrijblijvende telefonische intake kijken we wat zou werken in jouw specifieke situatie.

Samen onderzoeken we wensen en verlangens, ervaringen en verwachtingen, grenzen en ruimte voor ontwikkeling. Je zult zien hoe veel er zal veranderen door een eenvoudig zetje in de rug. De coaching richt zich in de eerste plaats op de verbinding met jezelf, daarna op die tussen jou en de ander. Dit doen we aan de hand van gemeenschappelijke en/of individuele oefeningen, gesprekken, visualisaties, opstellingen, etc. Uiteindelijk begint iedere reis met de 1ste stap! Hoe mooi is het door dichter bij jezelf te staan, dichter bij een ander te komen? 

Sluit Menu