verzuim

Hoe krijg ik ontspannen werknemers die met plezier hun werk doen?

Om weer met overtuiging en plezier te doen wat echt bij je past, kan soms ver weg lijken. Door het programma ‘stress te lijf‘ te volgen ben je weer de baas over jouw stressniveau, in plaats van dat jouw stress jou de baas is. De methode gebruikt dezelfde hartcoherentie techniek als ademspecialist Wim Hof. Met de juiste aandacht voor adem stem je het fysieke en psychologische systeem weer af op jouw individuele levensritme.

Vergroot je vermogen om te ontspannen. Gebruik de hartcoherentiemeter comfortabel thuis en krijg live feedback over je vordering! Laat het het leven weer door je aderen bruisen, vind rust door gedachten patronen te doorbreken en stel jezelf in staat op tijd de balans te herpakken wanneer dat nodig is. Geef vitaliteit en voldoening weer de hoofdrol die ze verdienen.

Om je balans te kunnen herpakken, moet je soms durven stil staan.

Ter preventie van verzuim of in het kader van re-integratie kan het ontwikkelen van een hoge hartcoherentie een helpende factor zijn. Hiertoe worden drie ‘Stress te Lijf‘ programma’s aangeboden.

BASIS

Je kunt met de methode kennis maken door het volgen van de BASIS module. Deze bestaat uit twee sessies die op locatie Utrecht of Naarden plaats vinden en binnen twee weken na elkaar gepland worden. We brengen je gezondheid in kaart door de vitaliteitscheck middels een vragenlijst, en meten je vermogen om te ontspannen met het hartcoherentie apparaat. Op basis van de uitkomsten vult zich de doelstellingenkaart. Alleen als de werknemer akkoord is vindt er een start-, midden- en eindgesprek plaats inclusief geknopte (niet inhoudelijke) rapportage. Zo kan de werkgever aangehaakt blijven bij het preventie- of herstelproces.

INTENSIEF EN COMPLEET

Ontspannen en tijdsdruk zijn geen goede vrienden. Toch biedt de module INTENSIEF een programma waarbij snel, merkbare resultaten te behalen zijn. De deelnemer kan, tussen de coachingssessies door, thuis oefenen met het apparaat  in bruikleen. Zo kan de voortgang van het vergroten van de hartcoherentie tijdens het oefenen bijgehouden worden. De coachingsgesprekken richten zich op het aanleren van de ontspanningstechnieken (hartcoherentie en havening) enerzijds, en het werken aan de opgestelde doelen anderzijds. Om het effect van ontstressen te vergroten ontvangt de deelnemer een geluidsopname van een maat gemaakte visualisatie. Er kan zonder meerkosten gekozen worden voor de module COMPLEET.

MODULES

€285 / basis

STRESS TE LIJF – CONSULT

€1490 / intensief

Stress Te Lijf – 3 maanden

meest gekozen
4.4/5

€2990 / compleet

Stress Te Lijf – 6 maanden

Info
achtergrond

De eerste stap richting een vitaal leven is
beginnen met stilstaan.

Albert Sonneveld – Stress Burn-out specialist

locatie Utrecht

Schuiven naar boven